sâmbătă, 26 noiembrie 2011

EMOTIONANT: Un motanel orb si prima lui jucarie

Oskar este un motanel orb ce s-a nascut fara globii oculari. Dupa ce a fost adoptat stapanul i-a dat o minge cu care sa se joace. Ceea ce il ajuta sa "vada" mingea este auzul deoarece mingea are in ea un clopotel.

Video-clipul a devenit foarte popular pe internet, fiind vizualizat de foarte multi internauti.




Tot el a facut senzatie pe internet cand se "lupta" cu un uscator de par.


Campanie initiata de PETA cu ajutorul lui Paul McCartney

PETA, organizatie ce militeaza pentru dreptulrile animalelor, a realizat impreuna cu Paul McCartney un filmulet intitulat "If slaughter houses had glass walls everyone would be vegetarian" ("Daca abatoarele ar fi avut pereti de sticla toti ar fi vegetarieni") in care ni se prezinta tragica situatie a animalelor din abatoare si indeamna totodata oameni sa devina vegetarieni.

ATENTIE! Imagini socante!



Partidul Nationalist va fi cea mai noua formatiune politica din Romania!

luni, 14 noiembrie 2011

Bashar al-Assad din ce in ce mai iubit!

Bashar al-Assad has ruled Syria since 2000

Mii de sirieni s-au reunit duminica pentru o manifestare pro-guvernamenala dedicata presedintelui lor, Bashar al-Assad. eu au cantat cantece patriotice dedicate "leului natiunii" in timp ce fluturau drapelul Siriei si agitau portrete ale presedintelui sirian. Ei deasemenea au denuntat decizia Ligei Arabe care a hotarat suspendarea si sanctionarea Siriei din cauza refuzului regimului de la Damasc de a negocia cu opozitia si a pune capat manfestatiilor anti-guvernamentale.

Manifestantii au atacat si ambasadele saudite, spargand geamuri si jefuindu-le. Alti manifestanti au fortat gardurile ambasadei Qatarului si s-au urcat pe acoperis inlocuind drapelul tarii cu steagul Siriei.

Grupare extremistă musulmană interzisă la Londra!


Intr-o tara in continua si accentuata islamizare, autoritatile britanice au facut un gest bun pentru viitorul Angliei. Grupul musulman extremist "Musulmani contra Cruciadelor" a fost interzis.

"Musulmani contra Cruciadelor" este o grupare extremista islamica ce crede ca musulmanii nu trebuie sa se supuna la legile din Marea Britanie si doreste creearea unor emirate arabice in care sa se aplice legea shariah.

UE va sfarsi ca URSS?


Incredibil sau nu, din punct de vedere economic UE seamana cu URSS din anii '80. Analiza facuta de François Heisbourg ne arata cum UE devin SUE (Statele Unite ale Europei):

“La fel ca în URSS-ul lui Gorbaciov, fiecare iniţiativă europeană de rezolvare a contradicţiilor sistemului vine prea târziu: planurile de salvare <> se succed la fel ca glasnost şi perestroika”, spune Heisbourg, care continua: “În ambele cazuri, asistăm la o pierdere a vitalităţii economice, cu aceeaşi erodare a creşterii, în pofida diferenţelor dintre sistemele economice respective. Se constată mai ales o dificultate de gestionare a contradicţiilor inerente diferitelor proiecte ideologice şi politice. În cazul UE, ideologia aflată la baza ei, aceea <>, moştenită de la cele două războaie mondiale, va mobiliza din ce în ce mai puţin viitoarele generaţii: cum să creezi în acel <> pe baza unui sentiment de teamă nu faţă de ceilalţi ci faţă de sine?”. ~citat preluat de pe blog.nouadreapta.com

O solutie pentru salvarea euro ar fi federalizarea UE insa aceasta ar naste si alte probleme:


“Salvarea euro prin crearea unei eurozone federale ar genera alte provocări strategice. Cum să concepi o politică europeană de securitate şi de apărare dacă Regatul Unit ar fi în afara jocului, iar opiniile majorităţii partenerilor noştri europeni sunt mai puţin ambiţioase decât cele ale ţării noastre? Cum să se evite ca ţările din Europa centrală să nu aibă din nou soarta de zonă-tampon între Europa occidentală şi Rusia? Dacă salvăm euro, vom avea şansa să construim o Uniune nouă’, conchide François Heisbourg. ~citat preluat de pe blog.nouadreapta.com

Ungaria interzice construirea de noi mall-uri pentru protejarea micilor comercianti!

~imagine FrontPress.ro

Liderii de la Budapesta au luat mai multe masuri pentru protejarea economiei nationale, precum rascumpararea actiunilor MOL si nationalizarea grupului auto Raba. Acum cateva zile un proiect de lege a fost aprobat care interzice temporar construirea de noi mall-uri mai mari de 300 de metri patrati in scopul protejarii micilor vanzatori care au pierdut din cota de piata.

Purtatorul de cuvant al guvernului a precizat ca marile corporatii internationale detin 69% din cota de pe piata si reprezinta doar 1% din retailerilor in timp ce ceilalti 99% au o cota de doar 39%.

Un alt motiv ar fi ca centrele comerciale au un impact negativ asupra mediului incojurator, social si economic.

duminică, 13 noiembrie 2011

Partid polonez vrea scoaterea crucifixului din parlament.

Crucea este prezenta in partea din dreapta a imaginii, deasupra usii.

~imagine FrontPress.ro

Dupa ce partidul Palikot a resuit sa introduca primii reprezentanti politici homosexuali si transsexuali, a inaintat o petitie pentru eliminarea crucifixului din sala de adunari.

Motivul lor ar fi ca pastrarea crucii ar contraveni constitutiei Poloniei. Reprezentantii partidului sustin ca Republica poloneza este un stat secular care ar trebui sa fie impartial in religie si filosofie.

Conservatorii s-au opus imediat acestei idei inaintand o contra-petitie pentru pastrarea crucii in parlament.

Partidul Palikot se opune influentei Bisericii Catolice in lumea politica, sustine drepturile homosexualilor si se gandeste sa liberalizeze avortul. Formatiunea politica a devenit a treia cea mai mare din parlament dupa alegerile din 9 octombrie.

sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Fi la Miercurea Ciuc de 1 decembrie!


Organizatia de natura nationalista Noua Dreapta (nouadreapta.org) organizeaza un mars patriotic in Miercurea Ciuc de ziua nationala. Aceasta manifestare are ca rol trezirea romanilor cu privile la probleme nationale ("Tinutul Secuiesc", ungurii iredentisti etc.) si de a sarbatori 93 de ani de la Unirea Transilvaniei cu Romania!

Daca chiar tineti sa Romania, si o vreti INTREAGA atunci prezentati-va la Miercurea Ciuc de Ziua Nationala! Fii PATRIOT!

vineri, 11 noiembrie 2011

ATENIE! Racheta nucleara IRANIANA ar putea lovi Romania!

Rachetele nucleare dezvoltate de Iran au o rază de acţiune de 2.500 de kilometri, ele putând atinge și sud-estul României (zona colorată de pe hartă)

Cotidianul german Bild da noi informaii privind programul nuclear Iranian. Iranienii au in dotare 600 de rachete Shahab-1 si Shahab-2 si inca 50 de exemplare Shahab-3 insa doar cu o raza de actiune de cateva sute de kilometri. Adevaratul pericol il reprezinta rachetea Shahab-4 cu o raza de actiune de 2.500 de kilometri!

Si mai ingrijorator este faptul ca iranienii au proiecte noi, numite Shahab 5 si 6, rachete cu o raza de actiune intre 3.000si 5.000 de kilometri ceea ce inseamna ca multe state din Europa sunt in pericol mai ales cele in NATO (si Romania) si cele in care americanii au instalat scuturi anti-racheta (in Romania deasemenea!).

Din cauza ca Romania se afla in NATO si are scuturi anti-racheta instalate de catre americani pericolul de a fi atacati de o RACHETA NUCLEARA creste substantial, daca ati dori sa supravietuiti unui asemenea atac cititi: "Cum sa supravietuiesti unei bombe atomice"

Imagine: Libertatea.ro

joi, 10 noiembrie 2011

The American Dream - Film-Documentar


Trei cutremure mici in Vrancea si Transilvania si unul mare in Turcia? HAARP?

Doua cutremure 3,3 si respectiv 3,2 gade Richter s-au produs miercuri seara in zona Vrancea, informeaza Institutul National pentru Fizica Pamantului si unul dimineata de 2 grade Richter in Transilvania.

Tot miercuri seara s-a mai produs un cutremur insa in estul Turciei si cu o magnitudine de 5,6 grade, provocand pagude destul de serioase, 25 de cladiri prabusite si 7 morti.

Prea multe cutremure se petrec in ultima vreme, o explicatie "conspirationista" ar fi utilizarea HAARP pentru a provoca catastrofe "naturale". In continuare va prezint cateva filmulete cu HAARP pus in aplicare:




Pericolele organismelor modificate genetic (OMG): Documentar


Anti-Illuminati forever!

marți, 8 noiembrie 2011

RUSIA atentioneaza ISRAELUL in ceea ce priveste amenintarile la adresa IRANULUI.


Ministrul de externe al Rusiei a afirmat ca Israelul face o mare greseala daca va ataca Iranul precizand ca va avea consecinte neasteptate (probabil atacuri nucleare din partea Rusiei, Siriei si Chinei).

Diplomatul rus face referire la informatiile din presa israeliana coform caruia premierul Benjamin Netanyahu ar fi incercat sa convinga membrii din cabinet sa fie de acord cu atacarea Iranului. Ele au fost afirmate si de presedintele Israelului care zicea ca un atac este mai probabil decat calea diplomatiei si ca sunt semne ca Iranul s-ar apropia de arme nucleare.

Lavrov a mai spus ca diplomatia, si nu atacul cu rechetele, este solutia de a rezolva problema nucleara cu Iranul. Aceasta nu este singura amenintare a regimului sionist asupra Iranului pe care o acuza de construirea unei bombe atomice. Spre deosebire de Israel, care detine arme de distrugere in masa adevarate, Iranul informeaza ca activitatile nucleare sunt folosite doar pentru uz civil si nu militar.

Presedintele iranean a spus ca Iranul detine destule arme cat sa faca fata Israelului, Occidentului cat si S.U.A., care se teme de potentialul Iranului.

"Extrema dreapta" ia amploare in Europa!

Un studiu publicat la Bruxelles spune ce tot mai multi tineri, cei mai multi sub 30 de ani, sunt dezamagiti de actualul sistem politic inclinand spre unul populist pana la unul nationalist. Ei se simt abandonati de actualele partide politice vrand o reforma mult mai radicala.

Un motiv principal ar fi extinderea inslamului in Europa, un fapt foarte ingrijorator, si pentru ca actualii politicieni sunt desprinsi de realitate si nu pot raspunde dificultatilor de zi cu zi.

Ei vor un nou sistem politic in care principalii politicieni sa fie tinerii nationalisti si patrioti care sa inteleaga probleme oamenilor si sa-i ajuta, ceva ce toti ne-am dori in Romania, nu?

Jamie Barlett, autorul studiului, nu face distinctia dintre extrema dreapta si nationalism (ceva bun), spunand ca aceasta extindere ar trebui sa ne ingrijoreze.

luni, 7 noiembrie 2011

Guvernul vinde zăcământul de cupru al României pentru 46 milioane euro.

Presiunile lui Traian Basescu asupra guvernului pentru a vinde mina de cupru de la Rosia Poieni au dat roade. Guvernul tocmai a scos la vanzare mina pentru doar 46 milioane de EURO, un mare jaf penru tara deoarece valoarea estimata a minereului de cupru de la Rosia Poieni este estimata la 5 MILIARDE de EURO si este CEL MAI MARE ZACAMANT de cupru din EUROPA.

Ministrul economiei a facut pasii necesari pentru privatizarea companiei CupruMin Abrud anuntand ca vinde intregul pachet de actiuni  (100%) pentru doar 46 mil. EURO.

Cel mai probabil, acesti bani vor fi folositi in alegerile electorale din 2012.

Daca demararea acestui proiect va incepe, va fi semnalul pentru inceperea proiectului Rosia Montana, un alt zacamant valoros vandut pe NIMIC!

Complotul extern asupra regimului nationalist din Siria este adevarat!


O adevarata armata de insurgenti este coordonata de la Turcia (TARA MEMBRA NATO) pentru a rasturna regimul nationalist din Siria condus de Bashar al-Assad, riscand astfel sa arunce zona intr-un razboi deschis!

"Armata siriana libera" contine intre 5.000 si 15.000 de membrii, multi fiind dezertori din armata Siriei, si isi propune a fi noua armata pentru o noua Sirie. Liderul acestei miscari se afla intr-o zona bine pazita din estul Turciei.

Aceste declaratii afirma spusele oficialilor sirieni care ziceau ca revoltele antiguvernamentale sunt sustinute din alte tari.

Bashar al-Assad a avut o intrunire cu mari ranguri din politica, lideri religiosi si tribali pentru a discuta problemele din tara. El a declarat ca trebuie sa castige fiecare batalie pentru a asigura suveranitatea nationala a tarii.

Grupul de hackeri Anonymous a atacat site-ul armatei israeliene.


Hackerii din gruparea Anonymous tocmai au facut sa cada site-urile Armatei Israeliene (IDF), al  Mossadului si al Ministerului de Externe dupa ce vineri anuntase un atac cibernetic asupra Israelului.

Motivul lor este faptul ca Israelul a continuat sa atace Palestina si Gaza in ciuda avertismentelor si ca au incalcat legile internationale.

Grupul si cele 127 de tari care recunosc Palestina ca stat spune ca faptele Israelului sunt crime de razboi.

duminică, 6 noiembrie 2011

Un atac impotriva Iranului este foarte probabil!

Presedintele israelian, Shimon Peres a declarat ca un atac imporiva Iranului devince din ce in ce mai posibil datorita activitatilor de natura nucleara din Iran.

"Serviciile de informaţii ale diferitelor ţări care monitorizează (Iranul) sunt îngrijorate şi exercită presiuni asupra liderilor lor pentru a avertiza că Iranul este pe punctul de a obţine arma atomică", a anuntat Peres la Canalul doi al televiziunii private israeliene.

Peres a facut aceste declaratii in conditiile in care AIEA (Agentia Internationala pentru Energie Atomica) ar scoata un raport pe 8 noiembrie 2011 despre activitatile nuclearea din Iran.

Presedintele spune ca Agentia are dovezi conform careia Iran pregateste o bomba atomica impotriva Israelului.

Multi oficiali israelieni nu sunt de acord cu acest atac spunand ca nu se poate desfasura fara acordul si colaborarea Statelor Unite.

Opinia publica israeliana este in mare parte de acord cu atacarea Iranului. Acest atac ar putea aduca pagube serioase atat Israelului cat si Statelor Unite.

Va rog cititi si: "Israelul a testat o racheta capabila sa fie armata cu focoase nucleare. Un semnal pentru Iran?" si deasemenea "Al treilea razboi mondial se apropie?!".

Ierusalim: crestini sunt atacati de evreii ultra-religiosi

In partea veche a Ierusalimului crestinii sunt in continuu atacati de evreii ultra-religiosi, acestia ii scuipa,injura, imping si cateodata chiar recurg si la violenta fizica. Evreii ataca de la simpli credinciosi pana la si inalte fete credincioase.

Aceste agresiuni au devenit un fapt banal si in general raman fara raspunsuri dar exista si oameni care nu mai intorc obrazul.

Johannes Martarsian este unul dinre cei care au ripostat, el a lovit in fata un evreu care l-a scuipat. Cand a fost trimis in instanta s-a decis ca sa nu fie pedepsit avand in vedere faptul ca tanarul era batjocorit de 3 ani in continuu.

Chiar daca aceste atacuri se petrec zilnic autoritatile israeliene nu fac nimic, ceva care ne aduce aminte de discriminare.

Nu doar simpli armeni au fost agresati ci si preotii care apartin Patriarhiei Ortodoxe Grecesti.

Casa memoriala "Spiru Haret" este in paragina dupa ce niste tigani au pus stapanire pe ea.

Casa memoriala "Spiru Haret" a fost vandalizata de o familie tigani iar autoritatile stau cu mainile in san si se fac ca nu vad. Aceasta casa este lasa sa se autodistruga de mai bine de zece ani si desi are aviz de la ministrul culturii casa inca asteapta renovarea.

Poarta este larg deschisa, usa rupta, geamurile sparte iar peretii manjiti de mizerie.

Acesta nu este singurul caz, sunt si alte case memoriale lasate in paragina, statul nestiind (sau nevrand) sa le reconditioneze pentru ca turistii sa le poata vizita, si tot el se plange de numarul scazut al lor. De unde vrea statul vizitatori ai patrimoniului national daca nu misca un deget pentru el?

sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Bill Gates vrea reducerea populatiei planetei prin vaccinuri!

Deja am ajuns la 7 miliarde de oameni pe aceasta planeta, iar unii oameni chiar zic ca suntem prea multi! in timp ce altii cauta solutii la controlarea si chiar reducerea populatiei.

Bill Gates spune de exemplu:
"Lumea de azi are 6,8 miliarde de oameni, numarce va ajunge pana la aproximativ 9 miliarde. Acum daca facem o treaba foarte buna cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale, cu serviciile de sanatate reproductiva, am putea, cel mai probabil, sa reeducem acest numar cu 10 sau 15%" - Antena3.ro

Multimiliardarul este pasionat de vaccinuri investind mult in vaccinuri pentru saraci si pentru tehnologii de "castrare temporara".

El sau David Rockefeller nu sunt singurii care vor reducerea populatie chiar si sotul reginei Elisabeta a II-a a declarat asta.

In mintea lui Gates solutia ar fi infectarea intentionata a populatiei cu un virus letal care sa omoare majoritatea victimelor ca in gazul gripei aviare, temutei gripe porcine sau boala vacii nebune.

Oameni buni, vremurile de prigoana au inceput asa ca asigurati-va ca aveti o sanatate cat mai buna si NU acceptati vaccinurile orice s-ar spune despre ele, acestea avand doar rolul de a va scadea imunitatea facandu-va mai vulnerabil(a) la boli si chiar invocati drepturile omului daca este nevoie!

UE ne OBLIGA sa adoptam legea totalitara!




U.E. ne OBLIGA sa adoptam legea totalitara conform careia vom fi monitorizati zi si noapte de catre SRI! Toate statele inafara de Romania si Germania au adoptat aceasta lege. In caz de nu ne vom supune vom plati o sanctiune de 50.000 EURO (!!!) in fiecare zi! precum Suedia care a refuzat o astfel de lege. Datele noastre vor fi stocate si vor fi accesibile statului violand dreptul la viata privata!

Acesta este un semnal FOARTE PUTERNIC care ne arata ca U.E. devine intr-un ritm alert, o noua URSS pregatita sa fure suveraniteata tarilor membre si sa le controleze.

Romania trebuie sa iasa IMEDIAT din U.E. altfel vom pierde totul in fata Bruxelului, viitoarea capitala a Europei.

Trebuie sa actionam, nu putem sta si ne uita cum astia ne fura si ne subjuga chiar in fata ochilor!

Desteapta-te romane!

Sirienii si-au manifestat favoarea pentru presedintele lor!

Au si de ce, presedintele lor, Bashar al-Assad este un nationalist, cam ceea ce ne-ar trebui si noua.

Sirienii si-au aratat favoarea pentru presedinte cat si pentru reformele initiate de el pentru suveranitate si independenta.

Participantii au afisat steagul national si alte steaguri incluzand Rusia si China, aliatii Siriei, si portretul lui al-Assad si au scandat lozinci pentru sustinearea armatei care de cateva luni incearca sa potoleasca violentele islamicilor radicali.

Mai jos sunt cateva imagini de la manifestare:









Imaginile apartin FrontPress.ro

Ne puteti vizita blog-ul si pe telefoanele mobile!

Tocmai am activat modulul pentru vizionarea blog-ului in format mobil pentru ca dvs. sa ne puteti citi articolele si de pe telefon.

Adevarul despre Mos Craciun.

Mos Craciun, ca si alte sarbatori de fel, s-a "nascut" in America. Desi multi oameni venereaza aceasta sarbatoare putini isi dau seama de adevarata ei menire.

Craciunul se sarbatoreste in sfarsit de an cu protagonistul, bineinteles, Mos Craciun, insa nu el trebuia sa fie, ci Iisus Hristos. Craciunul si Anul Nou sunt sarbatorile in care cinstim nasterea Mantuirolului dar se pare ca putini oameni mai tin minte. Acest personaj (Mos Craciun) ne "obliga" sa dam daruri rudelor, transformandu-ne in materialisti incetul cu incetul.

Mos Craciun a fost inventat doar ca propaganda subtila impotriva celui mai mare eveniment din istoria Crestinatatii. Copiii care se duc acum la colindat nu se mai duc pentru a anunta nasterea Lui Iisus Hristos ci doar ca sa faca niste bani, in general ma refer, nu toti colinda doar pentru bani.

Concluzia? Mos Craciun este doar un personaj inventat pentru a-i departa pe oameni de credinta.

Nota: Acestea sunt doar opiniile mele!

Vom fi monitorizati!


Ministrul comunicatiilor Valeriu Vreme si Adrian Badulescu, actual deputat PDL, au depus in Parlament un nou proiect de lege conform caruia toate convorbirile telefonice si mail-urile vor fi monitorizate legal. Totusi aceasta lege ar incalca dreptul la corespondenta privata al fiecarui cetatean.

In 2008 a mai fost adoptat un proiect de lege care prevedea pastrarea datelor convorbirilor telefonice timp de 6 luni insa aceasta lege a fost declarata neconstitutionala de judecatorii Curtii Constitutionale.

Toate acestea, spun ei, sunt pentru binele securitatii tarii noastre, insa ei ne sacrifica libertatea noastra.

"Cel care sacrifica libertatea pentru securitate nu merita niciuna." - Benjamin Franklin

Asa este si cu liderii nostri nu? Un motiv pentru ca aceasta lege sa fie implementata ar fi ca UE ne-ar da o amenda, ceea ce ne duce cu gandul la URSS nu? Toate celelate tari din UE inafara de Germania au o astfel de lege totalitara, si pentru ca efectul de turma exista si in tara noastra va aparea.

Va vine sa credeti sau nu, SRI-ul ne monitorizeaza chiar si acum insa ilegal, daca am arata ca ei ne incalca drepturile am putea incepe un proces, dar daca aceasta lege ar fi aprobata, SRI-ul o sa ne monitorizeze pana la sange pentru ca nu cumva sa se intampla cum s-a intamplat si in Norvegia sau sa suferim alte atacturi teroriste, o absurditate deoarece teroristii nu au de ce sa ne atace.

Asa ca, dragi romani, aveti grija ce vorbiti la telefon ca va aresteaza SRI-ul!

vineri, 4 noiembrie 2011

Povestea Sovietelor

ATENTIE: Documentarul urmator contine imagini SOCANTE nerecomandate minorilor!



You need to install or upgrade Flash Player to view this content, install or upgrade by clicking here.

Rusine Polonia!

Suporterii polonezi ai echipei Legiei Varsovia ne-au facut cersetori si tigani afisand un banner larg cu titlul "MY PRECIOUS!" infatisandu-l pe Gollum, personajul din "Stapanul Inelelor", si o moneda de aur.

-Imaginea apartine FrontPress.ro-

Astfel suporterii polonezi au reusit sa ne compare cu tiganii si cersetorii, nu sunt singurii care ne-au atacat oricum, si francezii au facut la fel cu emisiunile lor de doi lei.

Ce este ingrijorator este faptul ca europenii nu fac diferenta dintre tiganii care au venit la cersit si romanii care s-au integrat perfect in societatile din alte tari, si chiar pare ca nici presa romana nu mai face diferenta dintre romani si tigani ceea ce duce la o discriminare mai profunda a romanilor de peste hotare.

CODEX ALIMENTARIUS: Pentru cei care nu au aflat inca...




Multumim tuturor pentru cele 100 de vizualizari in primele 2 zile!


joi, 3 noiembrie 2011

Israelul a testat o rachetă capabilă să fie armată cu focoase nucleare. Un semnal pentru Iran?

Era de asteptat, Israelul ii face semne de razboi Iranului. Armata israeliana a testat miercuri (03.11.2011) cu succes o noua racheta care poate fi echipata cu focoase nucleare, cu o raza lunga de actiune si sunt multe zvonuri cum ca Isreal s-ar pregati sa atace Iranul (Cititi va rog si "Al treilea razboi mondial se apropie?!").
Armata nu a dat alte detalii spunand doar ca testul s-a desfasurat conform planurilor.
In lipsa unor informatii oficiale presa locala si cea internationala spune ca rachetele ar putea face parte din clasa Jericho III cu raza de actiune intre 6.500 si 11.000 kilometri.
De ce Israelul ar ataca Iranul? Pentru ca, spun ei, iranienii par a construii o bomba atomica, fapt negat de autoritatile de la Teheran.
Oricum ar fi daca Israelul continua cu aceste "amenintari" s-ar putea isca un al treilea razboi mondial, asa ca ramaneti informati!

Al treilea razboi mondial se apropie?!


"Armata Marii Britanii accelerează planurile pentru o intervenţie militară în Iran. Săptămâna trecută, presa americană a anunţat că Statele Unite vor să trimită nave de război în zonă, îngrijorate de planul iranian de îmbogăţire a uraniului." - money.ro
"În afară de resursele militare proprii, britanicii mizează şi pe ajutorul americanilor." - money.ro


Se pare ca Marea Britanie doreste sa atace Iranul pentru ca are planuri de imbogatire a uraniului lor. M.B. va cere si ajutorul S.U.A. desi presedinetele Barack Obama nu doreste conflicte inaintea alegerilor prezidentiale din noiembrie 2012.
Sa nu uitam ca Iranul este aliat cu Rusia si China, mari puteri militare si economice dotate cu arme nucleare si ca presedintele Siriei a zis ca daca Iranul va fi atacat in cateva ore va lansa rachete spre Israel, rezultand un razboi de mare amploare. Ceva imi spune ca noi romanii vom suferii grav de pe urma acestui razboi, de ce? pentru ca americanii si-au instalat baze la noi in tara, iar daca vor ataca de aici bineinteles ca vom primi si raspuns, prin urmare cred ca a-ti vrea sa cititi urmatorul articol: "Cum sa supravietuiesti unei bombe atomice".

"“Dacă va fi luată o măsură nebunească împotriva Damascului, nu-mi va lua mai mult de şase ore să transfer sute de rachete pe Înălţimile Golan pentru a le lansa asupra Tel Avivului”, a declarat al-Assad într-o convorbire cu ministrul turc de Extrene, Ahmet Davutoglu.“Toate acestea se vor întâmpla în trei ore, iar în următoarele trei ore Iranul va ataca vasele americane de război din Golful Persic, iar interesele americane şi europene vor fi atacate simultan”, a mai spus preşedintele sirian." -cotidianul.ro
"iar interesele americane si europene vor fi atacate..." - cotidianul.ro

Care ar fi un interes european? Eu cred ca un interes european ar fi scuturile anti-racheta din Romania si alte state. Nimeni nu poate da o data fixa, poate ca acest razboi nici nu va avea loc, cine stie, oricum pana atunci mai este.

Si animalele pot iubi!

Am citit un articol despre un tigru care a avut un moment de tandrete cu un copil de cativa ani. Fetita s-a apropiat de geamul de la cusca tigrului iar el a venit si si-a inclinat capul spre ea cautand afectiune. Copilul nu a fost deloc speriat ci chiar s-a bucurat foarte mult apoi s-a intors la mama sa batand din palme. Aceasta intamplare ne arata ca si animalele au sentimente. Mai jos sunt niste imagini surprinse de Dyrk Daniels.



Articolul original: Adevarul

DISCLAIMER: NU DETIN IMAGINILE FOLOSITE

Cum sa supravietuiesti unei bombe atomice

Atentie: Nu sunt un expert in supravietuire, va rog sa va informati si din alte surse, multumesc

Dupa cum am promis, voi face un articol pe tema aceasta, si uite-l!

Pentru a supravietuii unei catastrofe nucleare aveti nevoie de:
I. Echipamente Primare
-Masca de gaze: in cazul in care in aer se afla si gaze toxice (si mult praf), masca va filtra aerul iar dvs. nu veti suferi efectele nocive ale gazului;

-Detector de radiatii: foarte folositor, in cazul in care intr-o arie este un nivel ridicat de radiatii aparatul va avertizeaza;

-Echipament protector + arme + manusi: daca aveti echipamente de protectie si arme va veti putea apara contra oamenilor care va vaneaza (la propriu) si cu manusile nu trebuie sa va ingrijorati ce atingeti (in majoritatea cazurilor); (echipamentul protector se poate face si acasa avand costuri scazute)
-Cort: daca nu va gasiti un loc de refugiu (pestera, case etc.) cortul va vine in ajutor

-Sac de dormit: nu cred ca ati vrea sa dormiti pe pamant gol, deci un sac de dormit ar fi folositor;

-Echipamente de iluminat: noaptea pericolul creste si va trebui sa vedeti in jurul vostru, desi omul este dotat cu o vedere nocturna destul de buna, putina lumina in plus noaptea nu strica;

-Medicamente, pastile de purificare a apei, hrana uscata si apa: pastilele de purificare elimina patogenii din apa, iar hrana uscata nu se strica repede.
II. Echipamente Secundare
-Unelte si scule: puteti fabrica multe lucruri folosing niste unelte si ce mai gasiti
-Statie radio emisie-receptie: puteti comunica cu alti supravietuitori, formand o echipa sansele de supravietuire cresc.

Oh si, inca un sfat, RUGATI-VA LA DUMNEZEU!

DISCLAIMER: I DO NOT OWN THE IMAGES USED.
                         NU DETIN IMAGINILE FOLOSITE.

miercuri, 2 noiembrie 2011

Hotii de uraniu vor face o bomba atomica in Romania?

WARNING: Nu luati foarte in serious articolul, poate hotii vor fi prinsi si nimic rau nu se va intampla!

Poate suna mai mult a teoria conspiratiei insa poate fi cat de cat real. Acum cateva luni au disparut documente strict secrete despre fabricarea combustibilului nuclear iar acum au mai disparut si 73,5 kilograme de uraniu, ingredientul principal. Recent am citit despre un suedez care intentiona sa faca un reactor nuclear chiar in propria sa bucatarie! asa ca nu trebuie sa ne miram daca s-ar intampla acelasi lucru si in Romania.

Sunt doua posibilitati ale acestui caz:

I. Manipulare
Foarte putin probabil deoarece n-am vazut emisiuni dedicate acestui eveniment, oricum stirea se duce din gura-n gura panicand multi cetateni, si se stie ca un om panicat este cel mai usor de manipulat.

II. Hotii vor face o bomba atomica reala
Cel mai probabil decand au pus mana pe tot ce le trebuie iar un reactor se poate face si in bucatarie. Sunt multi nebuni pe lumea asta iar Romania nu duce lipsa de ei, asa ca daca bomba atomica ar deveni realitate, multi am muri... si cred ca ati vrea sa va protejati, voi face un alt articol pe tema aceasta.


UDMR ataca din nou constitutia Romaniei

Deputatii UDMR au cerut in parlament revizuirea constitutiei, pentru a indeparta caracterul national, unitar si indivizibil al Romaniei pentru ca "Tinutul Secuiesc" sa-si primeasca mult dorita autonomie. Se mai stie ca si Ungaria sustine Romania in aderarea la spatiul Schengen, care a fost facut special pentru a micsora suveranitatea tarilor la fel cum face UE, care ar lasa ungurii sa vina in Romania facand presiuni asupra Statului pentru autonomie "Tinutului Secuiesc" iar cum politicienilor nostri nu prea le pasa le-o vor da oricum si asa incet incet Ungaria cucereste Transilvania.

Am fost transformati in sclavi prin... bani!

Muslim demographics - trebuie vazut