vineri, 11 noiembrie 2011

ATENIE! Racheta nucleara IRANIANA ar putea lovi Romania!

Rachetele nucleare dezvoltate de Iran au o rază de acţiune de 2.500 de kilometri, ele putând atinge și sud-estul României (zona colorată de pe hartă)

Cotidianul german Bild da noi informaii privind programul nuclear Iranian. Iranienii au in dotare 600 de rachete Shahab-1 si Shahab-2 si inca 50 de exemplare Shahab-3 insa doar cu o raza de actiune de cateva sute de kilometri. Adevaratul pericol il reprezinta rachetea Shahab-4 cu o raza de actiune de 2.500 de kilometri!

Si mai ingrijorator este faptul ca iranienii au proiecte noi, numite Shahab 5 si 6, rachete cu o raza de actiune intre 3.000si 5.000 de kilometri ceea ce inseamna ca multe state din Europa sunt in pericol mai ales cele in NATO (si Romania) si cele in care americanii au instalat scuturi anti-racheta (in Romania deasemenea!).

Din cauza ca Romania se afla in NATO si are scuturi anti-racheta instalate de catre americani pericolul de a fi atacati de o RACHETA NUCLEARA creste substantial, daca ati dori sa supravietuiti unui asemenea atac cititi: "Cum sa supravietuiesti unei bombe atomice"

Imagine: Libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu