joi, 3 noiembrie 2011

Al treilea razboi mondial se apropie?!


"Armata Marii Britanii accelerează planurile pentru o intervenţie militară în Iran. Săptămâna trecută, presa americană a anunţat că Statele Unite vor să trimită nave de război în zonă, îngrijorate de planul iranian de îmbogăţire a uraniului." - money.ro
"În afară de resursele militare proprii, britanicii mizează şi pe ajutorul americanilor." - money.ro


Se pare ca Marea Britanie doreste sa atace Iranul pentru ca are planuri de imbogatire a uraniului lor. M.B. va cere si ajutorul S.U.A. desi presedinetele Barack Obama nu doreste conflicte inaintea alegerilor prezidentiale din noiembrie 2012.
Sa nu uitam ca Iranul este aliat cu Rusia si China, mari puteri militare si economice dotate cu arme nucleare si ca presedintele Siriei a zis ca daca Iranul va fi atacat in cateva ore va lansa rachete spre Israel, rezultand un razboi de mare amploare. Ceva imi spune ca noi romanii vom suferii grav de pe urma acestui razboi, de ce? pentru ca americanii si-au instalat baze la noi in tara, iar daca vor ataca de aici bineinteles ca vom primi si raspuns, prin urmare cred ca a-ti vrea sa cititi urmatorul articol: "Cum sa supravietuiesti unei bombe atomice".

"“Dacă va fi luată o măsură nebunească împotriva Damascului, nu-mi va lua mai mult de şase ore să transfer sute de rachete pe Înălţimile Golan pentru a le lansa asupra Tel Avivului”, a declarat al-Assad într-o convorbire cu ministrul turc de Extrene, Ahmet Davutoglu.“Toate acestea se vor întâmpla în trei ore, iar în următoarele trei ore Iranul va ataca vasele americane de război din Golful Persic, iar interesele americane şi europene vor fi atacate simultan”, a mai spus preşedintele sirian." -cotidianul.ro
"iar interesele americane si europene vor fi atacate..." - cotidianul.ro

Care ar fi un interes european? Eu cred ca un interes european ar fi scuturile anti-racheta din Romania si alte state. Nimeni nu poate da o data fixa, poate ca acest razboi nici nu va avea loc, cine stie, oricum pana atunci mai este.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu