duminică, 6 noiembrie 2011

Un atac impotriva Iranului este foarte probabil!

Presedintele israelian, Shimon Peres a declarat ca un atac imporiva Iranului devince din ce in ce mai posibil datorita activitatilor de natura nucleara din Iran.

"Serviciile de informaţii ale diferitelor ţări care monitorizează (Iranul) sunt îngrijorate şi exercită presiuni asupra liderilor lor pentru a avertiza că Iranul este pe punctul de a obţine arma atomică", a anuntat Peres la Canalul doi al televiziunii private israeliene.

Peres a facut aceste declaratii in conditiile in care AIEA (Agentia Internationala pentru Energie Atomica) ar scoata un raport pe 8 noiembrie 2011 despre activitatile nuclearea din Iran.

Presedintele spune ca Agentia are dovezi conform careia Iran pregateste o bomba atomica impotriva Israelului.

Multi oficiali israelieni nu sunt de acord cu acest atac spunand ca nu se poate desfasura fara acordul si colaborarea Statelor Unite.

Opinia publica israeliana este in mare parte de acord cu atacarea Iranului. Acest atac ar putea aduca pagube serioase atat Israelului cat si Statelor Unite.

Va rog cititi si: "Israelul a testat o racheta capabila sa fie armata cu focoase nucleare. Un semnal pentru Iran?" si deasemenea "Al treilea razboi mondial se apropie?!".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu