sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Vom fi monitorizati!


Ministrul comunicatiilor Valeriu Vreme si Adrian Badulescu, actual deputat PDL, au depus in Parlament un nou proiect de lege conform caruia toate convorbirile telefonice si mail-urile vor fi monitorizate legal. Totusi aceasta lege ar incalca dreptul la corespondenta privata al fiecarui cetatean.

In 2008 a mai fost adoptat un proiect de lege care prevedea pastrarea datelor convorbirilor telefonice timp de 6 luni insa aceasta lege a fost declarata neconstitutionala de judecatorii Curtii Constitutionale.

Toate acestea, spun ei, sunt pentru binele securitatii tarii noastre, insa ei ne sacrifica libertatea noastra.

"Cel care sacrifica libertatea pentru securitate nu merita niciuna." - Benjamin Franklin

Asa este si cu liderii nostri nu? Un motiv pentru ca aceasta lege sa fie implementata ar fi ca UE ne-ar da o amenda, ceea ce ne duce cu gandul la URSS nu? Toate celelate tari din UE inafara de Germania au o astfel de lege totalitara, si pentru ca efectul de turma exista si in tara noastra va aparea.

Va vine sa credeti sau nu, SRI-ul ne monitorizeaza chiar si acum insa ilegal, daca am arata ca ei ne incalca drepturile am putea incepe un proces, dar daca aceasta lege ar fi aprobata, SRI-ul o sa ne monitorizeze pana la sange pentru ca nu cumva sa se intampla cum s-a intamplat si in Norvegia sau sa suferim alte atacturi teroriste, o absurditate deoarece teroristii nu au de ce sa ne atace.

Asa ca, dragi romani, aveti grija ce vorbiti la telefon ca va aresteaza SRI-ul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu